POWERtraject

Ontplof jij vaker dan je zou willen? Mopper je met grote regelmaat op de mensen die het dichtst bij je staan? Zie je dat je kinderen jou donders goed aanvoelen en daar op inspelen; spiegelen zij jou om de haverklap maar weet je niet hoe dit anders aan te pakken? Weet je zeker dat jij degene bent die voor verandering kan zorgen in die eeuwige strijd met je kinderen? Is de maat vol en wil je nú stappen zetten? Wil je snappen wat er nodig is om het weer fijn te hebben thuis? Ben je er klaar mee?

Dan is het POWERtraject echt iets voor jou. Dit is het moment om voor jezelf te kiezen!

Het POWERtraject is het meest complete coachtraject dat je als moeder kunt volgen bij MOMpower. Het POWERtraject biedt jou de grootste en meest definitieve verandering. Het is een traject waarin jíj helemaal centraal staat en volledige aandacht van mij krijgt.

In 3 modules geef ik jou informatie over de verschillen in karakters en welke invloed dit heeft op jou als moeder en jouw gezin. Ik leer je alles over snel en effectief ontspannen en jij ontdekt jouw POWERcharge die jij de rest van je leven kunt gaan inzetten om ontspanning te ervaren en in balans te komen in drukke en chaotische tijden. En daarnaast ga jij er achter komen wat jíj nu precies belangrijk vindt als moeder en hoe jij hiervoor kunt gaan staan tegenover de rest van de wereld.

Dit is hét traject dat ik had willen hebben in de beginperiode van mijn moederschap. Hiermee had ik kunnen leren wat ík belangrijk vond voor mij en mijn gezin i.p.v. ver voorbij mijn eigen grenzen gaan om de buitenwereld maar te vriend te houden en daarmee doodongelukkig zijn…

In het POWERtraject:

  • Leer je strijd om te buigen zodat het weer gezellig wordt thuis.
  • Krijg je handvatten om zelf balans te realiseren binnen jouw gezin.
  • Ga je van gespannen naar ontspannen.
  • Ontdek je wat jíj belangrijk vindt binnen de opvoeding.

Praktisch gezien ziet het POWERtraject er als volgt uit:

Het is een 12 weken durend coachtraject met 3 modules van 4 weken: deze modules bevatten informatie en kennis om jouw zelf oplossend vermogen te activeren, d.m.v.:

  • 6 LIVE sessies (van circa 2 uur per stuk)
  • een wekelijks werkboek via de mail met korte opdrachten,
  • informatieve video’s die onbeperkt terug te kijken zijn,
  • 3 MOPPERmomenten via videobellen (in 30 minuten even mopperen over wat er op dat moment niet lekker loop; je hart luchten en nieuwe inzichten krijgen op praktische situaties)

Gedurende de 3 maanden van het POWERtraject ben ik onbeperkt en exclusief voor jou beschikbaar via mail en Whatsapp.

De waarde van een POWERtraject is €1375,- incl. BTW (Dit bedrag mag, kosteloos, in 4 gelijke delen betaald worden gedurende het traject.)

Ik heb het POWERtraject bij Merel gevolgd, met onze drie kleine draken is er bijna altijd wel een reden om te ontploffen. Klinkt grappig, maar in de praktijk is dat natuurlijk niet zo.

Want hoe fijn is het om thuis een goede sfeer te hebben waar elk kind zichzelf kan zijn.

Het POWERtraject heeft mij enorm geholpen om de karakters van onze kids beter te leren kennen, meer grip te hebben op je eigen reactie op situaties & momenten voor jezelf in te plannen waardoor je niet telkens op je tenen loopt als moeder.

Merel is een echte prof die op alle vlakken praktische tips heeft, altijd overzicht bewaard en enorm goed coacht. Voor mij was elke geplande sessie weer een feestje om naar uit te kijken .

Dank je wel Merel!

-Sharon-